WVD-logo

Windows Virtual Desktop Installeren

— Desktop App.

App Installeren

Kies de client die overeenkomt met uw versie van Windows:

Nadat de client is geïnstalleerd, kan deze vanuit het menu Start worden gestart door te zoeken naar remote desktop of extern bureaublad.

Abonneren

— Abonneren met een gebruikers account

1. Na het starten van de remote desktop app, selecteer op de hoofd pagina van de client Abonneren.
  2. Meld u aan met uw gebruikers account wanneer u hierom wordt gevraagd.
  3. De resources worden weer gegeven in het verbindings centrum en worden gegroepeerd op werk ruimte.